CONTURO este o companie cu capital privat, cu o experienta îndelungata in piata autohtona  de sisteme de etansare de uz industrial.

SC CONTURO IMPEX SRL a fost infiintata în anul 1992 ca o firma cu profil tehnic.

Perioada de pionierat şi cautari a societatii a fost 1992-1997, timp in care am acumulat o vasta experienta în domeniul reparatiilor sistemenlor de etansare de uz industrial si am stabilit primele contacte tehnico-comerciale cu societati importante din domeniul chimic si petrochimic.

Afirmarea deplina pe piaţa romaneasca a  avut loc incepand din 2003, cand am inceput promovarea snururilor de etansare non-azbest, a garniturilor si materialelor de etansari statice non-azbest si a elementelor de etansare din cauciuc.

Dezvoltarea continua a firmei in conditiile unei  piete din ce in ce mai exigente a condus la extinderea activitatii prin infiintarea  SC CONTURO INDUSTRIAL SRL, care sa furnizeze si gama completa de etansari mecanice, precum si reconditionarea etansarilor mecanice in atelierele proprii.

Acum grupul nostru de firme dispune de un sediu nou, cu dotari moderne in ateliere si laboratoare, pentru sustinerea si dezvoltarea continua si calitativa a activitatilor.

Grupul de firme CONTURO are contracte de reprezentare unica pe teritoriul Romaniei cu mai multe companii de prestigiu, cu o indelungata experienta si traditie in fabricarea echipamentelor industriale de etansare la cele mai inalte standarde de calitate, fiabilitate si performanta. Nu a fost neglijat nici potenţialul tehnico-comercial al firmelor asiatice din China şi Taiwan cu care colaboram in conditii strice de respectare a standardelor europene de calitate. In domeniul elementelor de etansare din cauciuc colaboram cu o firma europeana de prim rang, ERIKS-Belgia.

CONTURO este alaturi de clientii sai ca un aliat de incredere, furnizand produse si servicii de calitate si livrari promte. Insă munca noastra nu se încheie in momentul vanzarii si al emiterii certificatului de calitate. Vrem sa fim siguri ca toti clientii nostri vor beneficia de performantele optime ale produselor achizitionate. Pentru aceasta asiguram consultanta pentru gasirea celei mai bune soluţii tehnice şi asistenta tehnica la montaj, precum si instruirea personalului clientilor nostri.
Iar rasplata eforturilor o reprezinta numerosii noştri clienţi deveniti parteneri constanti de afaceri, cu care avem relatii excelente de colaborare.

Politica aplicata de CONTURO in domeniul calitatii are la baza angajamentul managementul de a realiza activitati si de a presta servicii care sa satisfaca cerintele clientilor în conditiile de rentabilitate stabilite. Pentru atingerea obiectivelor propuse privind calitatea a fost implementat un sistem de management al calitatii eficient, in conformitate cu conditiile din standardul ISO 9001 : 2001, fapt atestat si prin certificarea societatii de catre SRAC.

Continua dezvoltare a GRUPULUI DE FIRME CONTURO este sustinuta de contractele in derulare cu societati romanesti de prim rang din domeniul petrochimic, chimic, productie si furnizare energie electrica si termica, transport si furnizare gaze, fabrici din domeniul productiei de bauturi si alimentar, producatori/distribuitori/reparatori de sisteme de pompare.

Pentru gama completa de produse si servicii oferite de Grupul de firme Conturo va rugam accesati:

 • etansari mecanice
 • reconditionari etansari mecanice
 • snururi de etansare non-azbest
 • garnituri de etansare
 • elemente de etansare din cauciuc
 •  

   

  Firme Partenere:

  CONTURO © 2009